Izbor uredništva

Miletić:Koliko vremena treba proći da teorije zavjere postanu istina?

Saborski zastupnik Marin Miletić na društvenim mrežama komentirao je najnovija istraživanja o ogromnom višku smrtnosti uzrokovanom cijepljenjem protiv Covida i objavljene transkripte skandaloznog svjedočenja glavnog epidemiologa za SAD.

Njegovu objavu donosimo u nastavku:

”Najugledniji britanski tisak na naslovnicu stavlja rad urednice rubrike znanosti koja piše o ogromnom broju viška smrtnosti kod – cijepljenih. Britanski tisak tako piše o brojci koja prelazi 3 milijuna.

Zamislite da je ovo netko napisao prije dvije godine kako bi se proveo u našem društvu dok bi mu ekipa skakala po glavi difamirajući na najjače.

Da mRNA eksperiment ostavlja teške posljedice kod mnogih i da je profit toj mafiji jedino bitan. Ima nas koji smo prošli to, a bili smo od prvog dana na liniji borbe protiv tih globalista i njihovih centara moći. Dakle, u par dana izlazi svjedočenje Faucija pred američkom kongresom gdje ovaj zlikovac doslovno priznaje da je izmislio mjeru socijalnog distanciranja, lockdowna, nošenja maski. Bez ikakvog znanstvenog utemeljenja.

Izlazi i znanstveni rad, govorit ću o njemu ovih dana, u katastrofalnim posljedicama bockanja eksperimentom mRNA djece. Kakvi zlikovci. Znate, ne čude mene zločesti ljudi. Uvijek ih je bilo i uvijek će ih biti. Čudi me narod koji spava i ponaša se kao živa žaba ubačena u lonac hladne vode ispod kojega se upali – vatra.

Mi Mostovci nismo savršeni, ali nismo izdali. I mi smo čvrsto na liniji istine. Neki su obećavali i uvjetovali potporu vladajućima uz uvjet osnivanja istražnog povjerenstva oko plandemije pa su zaboravili na to i brzo su utišani. Kako to sve narod gleda i kada će i progledati? Vidjet ćemo na ovim izborima u nedjelju kada cijela Hrvatska može izaći na izbore i dati povjerenje onima za koje misle da su povjerenje i – zavrijedili.”

Izvor:Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button