Zanimljivosti

Kakva sramota HRT-a! Više ni ne kriju da su propagandni servis HDZ-a.

U srijedu 4. svibnja na Prvom programu HRT-a u emisiji Romana Bolkovića – 1 na 1 gostuje prof. dr. sc. Zoran Đogaš, nestranački kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika. 

Navedeno je na svom facebook profilu komentirao Nikola Grmoja:

”Romano Bolković kojem je Plenković dao emisiju na HRT-u odrađuje kampanju za HDZ i zove HDZ-ovog kandidata za Split Zorana Đogaša u emisiju 1 na 1.

Hoće li pozvati i ostale kandidate, Matijevića, Puljka i našeg mostovca Josipa Markotića?!Ili će samo zvati Đogaša i partnera HDZ-a Keruma koji za sebe tvrdi da je stvarni kandidat HDZ-a?! Što vi mislite?” napisao je Grmoja.

Podsjećemo HRT-ov novinar Romano Bolković inače je veliki obožavatelj lika i djela Andreja Plenkovića pa je tako bio ushićen posjetom francuskog pedsjednika Emanuela Macrona i “sjajnom organizacijom Plenkovićevog tima”. Njegovu tadašnju objavu prenosimo u cijelosti.

” Čestitam cijelom timu koji je radio na ovom reartikuliranju odnosa Hrvatske i Francuske, na uspjehu u tom poslu koji će imati dalekosežne povijesne konzekvence, i na državničkom činu koji, da ništa drugo nije učinjeno u oba mandata, daleko natkriljuje sve što se radilo od ulaska u EU do danas. Plenkoviću – bravo!

Bilo je taman kako treba biti. Sjajna diplomacija, polimorfan državni uspjeh – i prva posjeta predsjednika Francuske, i nabavka aviona, i strateško partnerstvo etc. – i Hrvatska kao mala ali uljuđena moderna europska država: Plenki koji briljira kao europski relevantan politicar, tim koji je fluentan na jeziku gosta nakon svih Morloka, Nevera i Bugatti, Rafali…, sve je bilo sjajno.

Čak ni Hrvateki nisu drndali kao inače: malo lupetanja o čašama za vino, malo mačje derače zbog preleta aviona, i to je bilo to. Sve u svemu, sjajno obavljen posao”, napisao je Bolković na svome Facebook profilu i odmah izazvao lavinu reakcija.

Član Domovinskog pokreta Igor Peternel je tada komentirao:

“Ovo vam je danas HRT novinarstvo! Ni u komunizmu viđeno! Zanimljivije od samog posta je pratiti tko sve lajka! Kad to vidite bit će vam lakše shvatiti sto se događa na medijskoj sceni! Ima tu novinara, PRovaca, “neovisnih” analitičara, direktora medija….Ima tu dosta važnih faca koje se žele svidjeti i dokazati Plenkovićevom PR- u”, napisao je Peternel.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button