Vjera

Fra Lazar Perica: Vjerujte mi da to neće trajati dovijeka! Narod nije glup…

Želio bih poručiti različitim zvijerima u odjelima, svih stranačkih opredjeljenja, u bilo kojemu kutku svijeta, u bilo kojoj državi ovoga svijeta, da ova Vaša diktatura neće trajati do vijeka. Da ovo pod krinkom demokracije, a Demos je Narod, znači vladavina naroda ovo nije, jer narod se ništa ne pita…

Vi vladate ovim svijetom, lopovi, prevaranti, prodane duše, izdajice svoga naroda, izdajice ljudi, izdajice Boga !

Vi ljudima odlučujete, tko će kako i kome dati otkaz, što će raditi tko, kako ćemo se ponašati!

Cijepite nas sa smrdljivim cjepivima, uopće neprovjerenima, nedokazanima, često puta smrtno pogubnima, opasnima, sa posljedicama koje ne znamo koje će se sve dogoditi od njih! Pod krinkom da spašavate nas, vi nas ubijate, uništavate!

Vjerujte mi da to neće trajati dovijeka! Narod nije glup, i nemojte se čuditi ako se narod okrene protiv Vas! Ako se okrene, ja znam na čijoj ću strani biti…

Ovo su riječi zadnje i beskompromisne objave Fra Lazara Perice, o kojemu smo već ranije pisali:

Propovijed koju svaki Hrvat treba obavezno poslušati: Fra Lazar Perica o tome kako nam je virus pokazao kakvi smo mi kršćani i što ne valja u državi Hrvatskoj
https://www.youtube.com/watch?v=js1IXGexKa8

Podsjećamo, Gospa u Međugorju, na 40-tu (biblijsku) obljetnicu početka ukazanja, daje poruku u kojoj nedvosmisleno utvrđuje dvije najbitnije stvari za Čovjeka/društvo u ovom trenutku, da se za njih moli, MIR i SLOBODA:

„Draga djeco! Moje je srce radosno jer kroz ove godine vidim vašu ljubav i otvorenost mom pozivu. Danas vas sve pozivam: molite se sa mnom za mir i slobodu, jer sotona je jak i želi svojim prevarama odvesti što više srca od mog majčinskog srca. Zato se odlučite za Boga da vam bude dobro na zemlji koju vam je Bog dao. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

U isto vrijeme, na/uoči 40-te obljetnice ukazanja u Međugorju (u hrvatskom narodu), hrvat Fred Matić dobiva zadatak Eu-ropskom parlamentu predložiti tzv. Matićevo izvješće koje se usvoja  s 378 glasova “za”, 255 glasova “protiv” te 42 suzdržana (mislite li da je ovo slučajnost).

Međutim, kao što je dobro netko prepoznao: VUKA (okultnu oligarhiju i njihove sluge) NIJE BRIGA, ŠTO OVCE (narod) O NJEMU MISLI, GOVORI…nažalost, to je tako.

Je li zbog ovih okolnosti (i onoga što slijedi) Gospa 40.godina pripremala svoj narod u Međugorju? Ako to jeste tako onda znamo i imamo sredstva za borbu:

U jednoj od svojih prvih poruka Gospa nam je dala sredstvo za borbu protiv Sotone: “Dajem vam oružje protiv vašeg Golijata – evo vaših pet kamenova:
  1. Krunica – molite svaki dan, molite srcem;
  2. Euharistija – Sv.misa;
  3. Biblija – čitajte svaki dan;
  4. Post (Post srijedom i petkom);
  5. Mjesečna ispovijed.

Mislite li da su ovo gluposti…u redu (svakome po njegovim djelima, vjeri)

A što ako je istina? (što onda biva)

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button