Izbor uredništva

Današnji zapadni svijet se ponaša kao razmaženo derište

Moderni čovjek pokušava uhvatiti neuhvatljivo te uz pomoć slijepe vjere u znanost i tehnologiju pokušava doseći razinu sveznajućeg bića koje je u potpunosti ovladalo prirodom i egzistencijom – transformirajući pritom znanost i tehnologiju iz alata za ostvarivanje nezapamćenog svjetovnog napretka u nadsvjetovno božanstvo koje ima odgovor na svako pitanje, pred čijim se apsolutnim znanjem bespogovorno klanjamo i čiji napredak ima prednost i pred zakonom i pred kulturom i pred samim čovjekom.

Današnji svijet živi u diktaturi vlastitih želja, i spreman je prekršiti sve moralne i etičke norme kako bi tu želju ostvario!

Ako netko želi umrijeti tu je eutanazija, ako netko želi dijete sa plavim očima tu je eugenika!

Ako netko želi od muškarca postati žena tu je rodna ideologija!

Mi smo bića koja stalno nešto želimo i većina svjetskog napretka postoji zbog te osobine koja nam je urođena.

Međutim današnji zapadni svijet se ponaša kao razmaženo derište koje vrišti ako ne dobije svoju omiljenu igračku.

Država se ovdje ponaša kao nemoćni roditelj koji svaki put popušta i kupuje sve skuplju igračku dok se ne dogodi da više nitko nitko ne može zadovoljiti naše želje.

Uspostavljenje reda i promjena u našim glavama da ne možemo imati sve što poželimo je imperativ koji se postavlja pred svakog čovjeka, a posebno političara!

Sve ciljano i odavno isplanirano, korak po korak zarobljavaju čovjeka, toliko koliko čovjek dopusti. Netko dopušta iz neznanja, netko jer je tako lakše (jednostavnije), netko zbog novca i užitka. Sve upakirano kao dobrobit, no daleko je to od dobrobiti.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Sapere AudeMarko Sladoljev

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button