Izbor uredništva

Cristian Terhes-još ništa nismo vidjeli. Najgore tek dolazi–ako ušutimo.

Cristian Terhes- Očigledno je došao kraj priče o Covid-19,no ono što nas brine je činjenica da su nam u ove dvije godine uspjeli nametnuti jedan potpuno novi koncept života, na kojeg je pristao, to moramo reći, velik dio ljudi.

To su primarno svi oni koji su „popili“ priču o opasnom virusu i koji su u strahu od njega pohrlili primiti „spasonosnu“ injekciju. Zatim, tu su i oni drugi, koji možda nisu toliko bili u strahu od virusa, ali su zapravo bili ucijenjeni egzistencijom, odnosno onemogućen im je pristup poslu bez posjedovanja covid potvrde. I na kraju tu su svi ostali koji su pristali na ovakav sustav, a motivirani vraćanjem oduzetih im „luksuza“, poput putovanja, odlazaka u kazalište, kino, restorane, barove i slično.

A sjećate se, nadamo se, kako nam rečeno da se ovdje radi isključivo o zdravstvenom pitanju…

Svi znamo kako covid potvrde nemaju nikakvog epidemiološkog smisla. Pa koja im je onda svrha?

Cristian Terhes, član Europskog parlamenta kaže: “Europska zelena propusnica / putovnice za cjepivo i nadolazeći europski digitalni identitet (EID) vodit će prema europskom sustavu socijalnih kredita i bit će vezan uz poreze na ugljik.” Da je upravo ovo trenutno najveća opasnost koja nam prijeti, još ništa nismo vidjeli.

Najgore tek dolazi – ako ušutimo. , objašnjava kako se već sustavno dovršava plan za uvođenje jedinstvenog digitalnog europskog identiteta (EID), a koji bi trebao zamijeniti covid propusnice.

Cristian Terhes-još ništa nismo vidjeli. Najgore tek dolazi–ako ušutimo. www.crodex.net
Cristian Terhes, član Europskog parlamenta- još ništa nismo vidjeli.

Pogledajte ovaj intervju pa će puno toga biti jasnije.

VIDEO – Trenutno najveća opasnost – uvođenje jedinstvenog digitalnog europskog identiteta (EID)

Sada smo u još jednom prijelomnom trenutku u povijesti, u kojem se prešućuje suprotstavljanje pandemijskom ludilu. Ako želimo da čovječanstvo preživi i ne podlegne globalnom totalitarizmu, moramo nastaviti govoriti protiv njega, jer kada prestanemo tek će tada krenuti prava zlodjela. Drugim riječima, još ništa nismo vidjeli. Najgore tek dolazi – ako ušutimo.

U konačnici, kao i u medicini, spriječiti totalitarizam je daleko lakše nego se naknadno pokušati osloboditi. Da bismo to učinili, moramo spriječiti četiri temeljna uzroka formiranja mase u društvu: društvenu izolaciju, besmislenost, nedefinirano nezadovoljstvo/tjeskobu i frustraciju/agresiju. To će biti zadatak onih koji ostanu nakon što ovaj globalni totalitaristički eksperiment poklekne i padne.

VIDEO – Zašto ljudi dobrovoljno žrtvuju svoju slobodu za iluziju sigurnosti?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button