Domovina

Bulj komentirao sramotnu presudu novinaru Marku Juriču

Kao što smo već pisali novinaru Marko Jurič pravomoćno je osuđen na 10 mjeseci zatvora jer je satirično komentirao pjevanje četničkih pjesama od strane sadašnjeg patrijarha SPC-a Porfirija Perića.

Navedenu presudu komentirao je sinjski gradonačelnik Miro Bulj:

”Novinar Marko Jurič je osuđen pravomoćno na 10 mjeseci zatvora jer je satirično komentirao pjevanje četničkih pjesama od strane sadašnjeg patrijarha SPC-a Porfirija Perića.

U svojem podcastu je komentirajući taj incident rekao da Zagrepčani trebaju pazit kad šetaju Cvjetnim trgom da ih ne zaskoči neki četnički vikar.

Zbog tog satiričnog osvrta je prijavljen od strane Pupovca i SNV-a, a sada zahvaljujući Plenkoviću i vladajućoj većini koja je odgovorna za ovakvo pravosuđe i ovakve odluke je i pravomoćno osuđen.

Zamislite da nadbiskup zagrebački pjeva ustaške pjesme pa da Tomić i Dežulović napišu neku humoresku u kojoj upozoravaju čitatelje da ne prolaze pored zagrebačke katedrale jer ih može zaskočiti neki ustaški svećenik.

Pa sva naša ljevičarska javnost bi pljeskala tome.

A da ih sud zbog toga kazni s 10 mjeseci zatvora digla bi se sva naša medijska i novinarska scena i kmečila o slobodi govora. Sramotna presuda!” napisao je Bulj.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button