Izbor uredništva

Tko su vođe kulture smrti u Hrvatskoj!?

Hrvatskoj posljednjih dana ne miruju zagovornici pobačaja predvođeni Možemosima. Pobačaj se brani tobožnjim „pravom na izbor“ žene. „Dalje ruke od moga tijela“, kaže ”pro-choice” vokabular. Međutim, postavlja se pitanje kakav izbor ima nerođeno dijete u slučaju pobačaja ? Nikakav, ono je objekt nečije samovolje. Je li moralno zaustaviti život bespomoćnome biću?

Pogledajte vođu kulture smrti u Hrvatskoj, poznatu kao Jovanka Kekink. U videu možete vidjeti kako nervozno širi noge na stolici dok je dr. med. Damir Biloglav ‘šamara’ istinom!

Djelovala je kao vrag kada ga škropiš svetom vodom.

Svaki normalan čovjek zna što je život i kada počinje život, a što je ubojstvo djeteta. Prekid trudnoće ili života može biti opravdan samo ako postoji striktna medicinska indikacija, nikakva druga indikacija, a kamoli sektaško-ideološka indikacija recikliranih jugofašista.

Ovdje se radi o nekakvim novim izmišljenim pravima jednog pokreta kulture smrti, koje smo mogli već gledati u sektaško-grupnom masovnom suicidu poput onog u Južnoj Americi, zvanog Jonestown masakr (1978), koji je predvodio romantični komunist Jim Jones. Također, poznata je kultura smrti u sektaškom suicidu Heaven’s Gate (1997), čiji je vođa bio Marshall Herff Applewhite, i tako dalje.

Oni se ne razlikuju od sektaške ideologije NEmožemaša i njihove kulture smrti; radi se o istom sr…nju, samo u drugom celofanu. Društvo mora ustati protiv ovih moralnih monstruma prije nego što bude prekasno.

Video pogledajte ovdje.

Robert Spehar

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button