Izbor uredništva

Protiv pandemijskog marketinga se najbolje boriti humorom

Kada vidite da netko u medijima širi strah, samo im se nasmijte i kažite: Dobar pokušaj...

Pandemijski marketing i dalje pokušava održati atmosferu straha i neće tako lako odustati, jer su u igri nevjerojatno veliki novci. Protiv toga se najbolje boriti smijehom.

Prije godinu dana smijali smo se ovoj PrimeTime parodiji na temu covida, no nažalost u nekim dijelovima svijeta stvari su potpuno izmakle razumu. U Australiji ozbiljno razgovaraju o zabrani korištenja zajedničkih prostora zgrada osobama koje nisu cijepljene (https://www.domain.com.au/…/apartment-owners…/).

Kad se takve stvari počnu događati, logori i strijeljanja više nisu daleko…

U Hrvatskoj smo se u najvećoj mjeri uspjeli oduprijeti pokušajima nametanja straha i suludih mjera. Promptno ukidanje prijedloga za obavezu nošenja maske na otvorenom u Zagrebu, ili jučerašnja izmjena propisa o obaveznom PCR testiranju sve djece koja su izostala iz škole, najbolji su primjer pobjede razuma nad nerazumom.

No nažalost ipak još uvijek nije gotovo. Pandemijski marketing i dalje pokušava održati atmosferu straha i neće tako lako odustati, jer su u igri nevjerojatno veliki novci. Protiv toga se najbolje boriti smjehom. Kada vidite da netko u medijima širi strah, samo im se nasmijte i kažite: dobar pokušaj, no pandemijski marketing ovdje ne prolazi…

I upozorite sve prijatelje da i oni također ignoriraju tu bezočnu propagandu koja za malo (ili puno) osobnog profita uništava sve oko sebe…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button