Izbor uredništva

POČELA JE KONTRA REVOLUCIJA! Osjeti se zadah i rika pakla!

POČELA JE KONTRA REVOLUCIJA! Odluka Vrhovnog suda SAD-a o ukidanju ustavnog „prava“ na abortus spada u one koje pokreću tektonske lomove društveno-političke scene. Slijedom toga izazvala je čitav niz reakcija, od onih pozitivnih do onih koje nedvojbeno imaju demonska nadahnuća.

Pozitivno je to što sada savezne države mogu zabraniti abortus pa tako možemo izdvojiti primjer Missouri koja je šest minuta nakon odluke potpisala i zabranila pobačaj. Ovaj će događaj dati snažan vjetar u leđa svjetskome pro-life pokretu.

Oglasio se i bivši američki predsjednik Donald Trump koji je rekao da je „Bog donio odluku“. Upravo su Trumpovi sudci zaslužni za prevagu u Vrhovnom sudu koja je dovela do povijesne odluke.

Povijesna pobjeda pro-life pokreta ne ostaje bez rike pakla i kmečanja lijevo-liberalnih političara. Poznati mirotvorac i dobitnik Nobela za mir, koji nisam ne zna koliko je ratova pokrenuo, Barack Obama ističe da odluka Vrhovnog suda SAD unazadila pedeset godina.

Senilni Biden je i radikalniji pa ova odluka vraća čak 150 godina unatrag.

Oglasio se i Emmanuel Macron, koji, dakako, nema djece, ali zato abortus smatra fundamentalnim pravom žena.

Oglasio se i naš lokalni Predrag Matić Fred, jedini poznati izliječeni PTSP-ovac i mobilizirani dragovoljac, koji je svojedobno inicirao demonsku rezoluciju Europskog parlamenta o abortusu. Za njega je ovo „mračni trenutak povijesti“.

Jutarnji list skviči: „Presuda koja je alarm i za Hrvatsku: Prijeti teror manjine koji će žene masovno tjerati u smrt“.

Kako to zabrana abortusa može žene masovno tjerati u smrt jasno je valjda jedino poluinteligentu koji je autor naslova ovoga članka. Ako se netko tjera u smrt onda su to nerođena djeca.

Kontra revolucija

U sljedećim danima možemo očekivati sve snažnija kmečanja i žalopojke pseudointelektualnih lijevo-liberalnih udarnika. Već sada možemo namirisati demonska stanja njihovih duša.

U SAD-u nije isključeno ni nasilje. Kada je pred koji mjesec najavljena danas objavljena odluka, neki su pojedinci prosvjedovali i ispred domova konzervativnih sudaca, a muškarac u Kaliforniji uhićen je s puškom, streljivom i suzavcem u blizini kuće suce Bretta Kavanaugha u Marylandu 8. lipnja, nakon čega je optužen za pokušaj ubojstva.

BLM, antifa itd. do sada su se pokazali kao organizacije koje ne prežu od nasilja i terorizma.

Formalno objavljena na blagdan Presvetog Srca Isusova – nadamo se da je današnja odluka početka kontrarevolucije.

Sve je krenulo s abortusom u SAD-u pa je red da odande i krene kontra-akcija.

POČELA JE KONTRA REVOLUCIJA! Osjeti se zadah i rika pakla! (Foto: Pixabay)

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
vigilare.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button