Izbor uredništvaVideo

Ovaj video potpuno razotkriva tko upravlja procesima u Hrvatskoj i cijelom svijetu?

Prisjetimo se što je govorio jedan od najmoćnijih političara u Hrvatskoj. Ovaj video će nam dati odgovor na pitanje tko upravlja sa svime onime što nam danas rade. Nažalost tzv. Stožer, na čelu sa Plenkovićem, samo izvršava naredbe “Velikog šefa”!

Novo normalno, prije godinu dana, svi su smatrali teorijom zavjere. Danas ga gotovo svi prihvaćaju. Ovo što je u priloženom videu rekao Vladimir Šeks se danas nažalost pokazalo kao istina.

Ne negirajući niti umanjujući postojeću opasnost od virusa (protiv kojeg se treba boriti najboljim medicinskim metodama koje uključuju i primjenu dokazanih učinkovitih lijekova, a koji su, nažalost, zabranjeni zbog partikularnih interesa), ipak valja reći da se prava opasnost ove pandemije ne krije u virusu nego u maloj manjini moćnika, s evidentnim psihopatskim karakteristikama, koji imaju golemu moć i koji uz uistinu neshvatljivu poslušnost političara, novinara, liječnika, različitih znanstvenika, čak i crkvenih ljudi, preuzimaju nadzor i kontrolu na cjelokupnošću naših života.

A pritom se sustavno služe i dobro promišljenom metodom sijanja straha. Svakodnevno sijanje straha potiču i hrane silnim brojevima, poluistinama, apsurdnim mjerama, dramatičnim pričama i tendencioznim slikama.

Čovjek, paraliziran strahom od virusa i izgubljen u ovom kaosu apsurdnih nelogičnih mjera, pristao je na nemoguće: na ograničavanje slobode, na izolaciju, na nedruženja i obiteljsko razdvajanje u najtežim obiteljskim situacijama, na uništavanje samopoštovanja i psihičkoga zdravlja, na socijalnu distancu, na ponižavajuću i za zdravlje opasnu masku, na kršenje njegova prava na rad, zdravlje i na slobodno kretanje, na uništavanja međuljudskih odnosa, na prihvaćanje prijetnji i kazni zbog nepoštivanja mjera (npr. nenošenja maski), na ugrožavanje psiho-fizičkog zdravlja vlastite djece, na uništenje gospodarstva i vlastito osiromašenje, na produbljivanje velikog raskola između bogatih i siromašnih…

Zbog opasnosti od gubljenja radnog mjesta, ili nemogućnosti sudjelovanja u redovitim društvenim događajima, čovjek je „pod prisilom“ pristao i na cijepljenje: prvom dozom, drugom, dozom, trećom (booster dozom), četvrtom dozom…

Great Reset koji vodi prema vrlome novom svijetu

Očito je da možemo zaboraviti svijet kakav smo poznavali prije ožujka 2020. godine. Neki u planiranom „velikom resetu“ vide šansu za stvaranje novoga, boljega i pravednijega društva. Bojim se da takvo razmišljanje odražava samo lijepe, ali naivne želje. Oni koji od samoga početka promiču novo normalno, očito je da promiču dobro osmišljeni plan, nazvan Veliki reset (Great Reset), koji nema za cilj stvaranje boljeg, humanijeg i pravednijeg društva, nego nametanje novog normalnog u kojem će nadnacionalni globalni kapitalizam i svjetska vlada nametnuti novi kodeks življenja.

Zahvaljujući kaosu uzrokovanom „pandemijom“ te impresivnom tehnološkom napretkom, sve se snažnije nameće nadnacionalni totalitarizam, koji će, prema riječima Aldousa Huxleya izrečenim još davne 1946. godine, prerasti u „utopijsku tiraniju blagostanja“. Cjepivo je, zacijelo, jedna od ključnih metoda uspostavljanja novog normalnog.

Svjetska zdravstvena organizacija u svome programu Immunization Agenda 2030 navodi da će do 2030. svaki čovjek na Zemlji bit cijepljen).

Da bi postigli svoje ciljeve, ne susprežu se niti od manipulacije religijom i religioznim osjećajima. Prestrašeni, opterećeni i izmanipulirani, ljudi su se ujedinili i postali su solidarni u zajedničkoj borbi protiv „neprijatelja – virusa“. No, uz neprijatelja „virusa“, neprijatelj im je postao i svatko onaj tko ne dijeli to bespogovorno povjerenje u pandemijsku istinu.

Neprijateljstvo između cijepljenih i necijepljenih, između onih s maskom i onih bez maske sve je očitije. Drugi nam je postao prijetnja i opasnost. Kojeg se moramo čuvati. Što je najžalosnije, čak i u crkvi. Moćnici ovoga svijeta uspjeli su još jednom provesti toliko puta dokazanu uspješnu strategiju vladanja: Divide et impera.

A tku su ti koji vladaju? Tko su ti koji upravljaju ovim procesima? Tko su ti koji nam žele uzeti našu slobodu?

Prisjetimo se što je govorio jedan od najmoćnijih političara u Hrvatskoj. Ovaj video nam daje odgovor na pitanje tko upravlja sa svime onime što nam danas rade. Nažalost tzv. Stožer, na čelu sa Plenkovićem, samo izvršava naredbe “Velikog šefa”!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button