Zanimljivosti

MARIN MILETIĆ: UN će upravljati svim budućim pandemijama! Lijepa tarapana nas čeka…

Globalisti idu jako: UN izglasao osnivanje svjetskog odbora – tijela – koje će upravljati svim budućim plandemijama! Lijepa tarapana nas čeka.

Dragi moji, vi koji do sada spavate; a u Hrvatskoj vas ima milijun i 600.000!! Kako ne vidite da nam kopaju jamu, spremaju stupicu? Ta ekipa je za virus opasan kao gripa – za stare i bolesne, a za mlade i zdrave TISUĆU puta manje opasan od gripe – uvela lockdown, prisilila mnoge na cijepljenje eksperimentom mRNA, lagali su od početka u svezi tog ludila.

Sada osnivaju neko parazitsko tijelo koje bi opet plaćali građani suverenih država da onda tim istim građanina ovi zlikovci oduzimaju slobode i vrše eksperimente nad ljudima.

Ovi izbori koji nam dolaze će odrediti Hrvatsku za idućih dvadeset godina! Ili će se narod probuditi i maknuti od pozicija moći globaliste HDZ-a i Možemo, ekipu Soroševaca i sjena, koji su na daljinski Bruxellesa, Svjetske zdravstvene koji Hrvatsku pretvaraju u svoju koloniju za iscrpljivanje i eksperimentiranje (dok pritom kupuju naše najveće svetinje i uživaju u našem blagu) – ili ćemo ih maknuti i napraviti od Hrvatske oazu slobode.

Neka bude kako narod hoće.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button