Izbor uredništva

Istraživanje potvrdilo: Cijepljeni imaju veći rizik zaraze od necijepljenih

Moderna je financirala veliko istraživanje na više od 120,000 ljudi. Jedan od rezultata je da nakon više od 150 dana od cijepljenja, cijepljeni imaju veći rizik zaraze od necijepljenih, a oni s tri doze imaju veći rizik zaraze od onih s dvije doze.

To je istraživanje koje je financirala i koje potpisuje Moderna… Očito je da nešto jako nije u redu s mRNA cjepivima, jer ovo ne bi smjelo izgledati ovako… Ako cjepivo radi, onda cijepljeni ne mogu imati veći rizik zaraze od necijepljenih… A ako nešto daje samo kratkotrajnu zaštitu, onda to nije to cjepivo, već nešto drugo…

Cijelo istraživanje možete pogledati ovdje.

Navedeno istraživanje je i na društvenim mrežama komentirao i saborski zastupnik Marin Miletić:

”MODERNA dokazala: cijepljeni se lakše zaraze virusom i tako prenose virus jače od necijepljenih!

(Istraživanje se radilo na više od 120.000 ljudi!)

Kada sam ovo govorio prije više od godinu dana u Hrvatskom saboru radikalna ljevica Možemo me teško napadala, a neki njihovi zastupnici su demonstrativno napuštali Sabornicu. Zna se kako u mnogim parlamentima sjede zastupnici koji su bili podmazani da agitiraju za farmaceutske interesne skupine i lobiraju za BigPharmu.

Mene zanima jesu li neki moji kolege samo ostrašćeni zagovaratelji korona ideologije ili su ustvari samo dobro bili finacirani ispod stola da lažu i obmanjuju?

Kako god, jako je tužno sve ovo, sva ta njihova igra obmana. ” naveo je Miletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button