Zanimljivosti

DR. HRVOJE TOMASOVIĆ OBJAVIO INTEGRALNI PRIJEVOD OPTUŽNICE ZAMBIJSKOG SUDA KOJI SE RAZLIKUJE OD PRIJEVODA NEKIH HRVATSKIH MEDIJA

Dr. Hrvoje Tomasović, objavio je na svojoj Facebook stranici prijevod optužnice zambijskog suda u slučaju posvojenja djece iz DR kongo.

Njegov komentar i objavu prenosimo u cijelosti.

Za naše nepismene medije koji se prave blesavi evo najnovije i najtočnije vijesti s lica mjesta. Dakle optužnica je isključivo zbog kupovine i prodaje djece. Za one koji ne znaju engleski, evo prijevoda s točnih portala iz Zambije. Da su bili to članovi HDZ-a ili nekog s desnoga političkog spektra, možda recimo branitelji ili Thompsonovi gitaristi sada bi se već snimao dokumentarni film na temu kako su Hrvatski desničari Ustaški koljači, nacisti i trgovci djecom i organima. No kako se radi o divnim ljudima progresivnog karaktera, ljubitelja djece i slobodnih seksualnih sloboda to naravno nije interesantno našim Hrvatskim mainstream medijima.

PREVOD OPTUŽBE :
Optužbe pred sudom su da su 7. prosinca prošle godine Damir Magić, elektrotehničar i Nadić Magić, profesorica kemije, zajedno i djelujući zajedno, unutar teritorijalnih granica Zambije radi iskorištavanja pokušali prodati dijete Beatrice Magic. .

Nadalje se navodi da su Subosić Zoran, glazbenik i Immović Subosic, administrator Ustavnog suda, istoga dana pokušali trgovati djetetom Mariellom Kalinde Immovic Subosić unutar teritorijalnih granica Zambije u svrhu izrabljivanja.

Također se navodi da su doktor veterinarske medicine Ladislav Peršić i stilistica za uljepšavanje pasa Aleksandra Peršić 7. prosinca prošle godine navodno pokušali prodati dijete Jonu Asnate unutar teritorijalnih granica Zambije u svrhu iskorištavanja.

Drugi par Noah Kraljević, aktivist za ljudska prava i Ivona Kraljević, opunomoćenica u njihovom Nacionalnom kazalištu također su navodno pokušali trgovati djetetom Jean Val Kraljević unutar teritorijalnih granica Zambije u svrhu iskorištavanja.
(Mwebantu, utorak, 10. siječnja 2023.)

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button