Izbor uredništva

Danas Jelene Veljače i Maje Sever diljem Hrvatske prosvjeduju zbog ubojstava luđaka u BiH i Srbiji

Danas Jelene Veljače i Maje Sever diljem Hrvatske prosvjeduju zbog ubojstava luđaka u BiH i Srbiji.

Zbog strašnog zločina koji se dogodio u drugoj državi, danas je prosvjed u Hrvatskoj, jer njegove promotorice poput notorne Maje Sever i dalje mentalno žive u Jugoslaviji, pa smatraju da sve što se događa u Srbiji i Bosni i Hercegovini treba automatski tretirati isto kao da se dogodilo u Hrvatskoj.

Za Italiju, Mađarsku, Austriju i Sloveniju ne primjenjuju taj obrazac. Mogu takve i takvi glumiti pripadnost svjetskim trendovima i pokretima, međutim, njihovi su umovi trajno balkanizirani.

Traži se da vlada uradi nešto i “hitno osnuje radnu skupinu”. Ako se ne sjećate, iste te babe su nas mjesecima davile s time da moramo ratificirati Istanbulsku konvenciju jer će ona suzbiti nasilje.

HDZ im je tad uslišio molitve i nakon što je to bila glavna tema u medijima ratificirao famozan papir čime je “osigurao” milijune eura i stotine radnih mjesta za babe koje se bore protiv nasilja.

I ponavljam, današnji prosvjed je nakon ubojstava luđaka u bivšim jugoslavenskim državama, ne znam evo zašto onda ne prosvjeduju zbog npr. ubojstava u Italiji ili Austriji.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button