Izbor uredništvaVideo

Procurila snimka prijetnje premijera Plenkovića pokojnom novinaru Mislavu Bagi

Voditelj Prime Timea, Domagoj Zovak, gledateljima je objasnio kako je već dugo u posjedu navedene snimke. No sada je, kaže, odlučio objaviti je, nakon izjava premijera Andreja Plenkovića u povodu prerane smrti Mislava Bage.

Emisija Prime Time, koja se redovito emitira na N1, objavila je zanimljivu snimku premijera Andreja Plenkovića iz srpnja 2019. godine. Andrej Plenković, očito nesvjestan da ga kamera snima i prije intervjua, novinaru Mislavu Bagi nadmeno je zaprijetio: “Spucat ću te najžešće, ako budeš bezobrazan”.

“Samo me nemoj puno prekidat. Ne, ne, ne! Ne radimo mi intervju radi tebe, nego radi javnosti. To da znaš odmah”, čuje se u isječku premijer. “Moram javnosti objasnit’ što radim, ne što ti hoćeš da ja njima kažem, to je jako važno”, dodao je popravljajući kravatu i košulju prije intervjua,

Zanimljivo da je Plenković ljutito prijetio Bagi, što se jako dobro vidi na videu

‘Ostavio je pečat u novinarstvu’

Voditelj Prime Timea, Domagoj Zovak, gledateljima je objasnio kako je već dugo u posjedu navedene snimke. No sada je, kaže, odlučio objaviti je, nakon izjava Andreja Plenkovića u povodu prerane smrti Mislava Bage.

Ovako se to premijer oprostio od njega na početku sjednice Vlade: “Bio je tvrd, težak nekad sugovornik, ali bio je užitak s njim raditi. Nastojao od svojih sugovornika izvlačiti ono što je bitno za javnost. Osobno mi je žao da Mislava nema više s nama”, kazao je premijer, dodajući da je Bago ostavio “snažan pečat u hrvatskom-političkom novinarstvu”.

Izvor: Epoha / Josip Horvat


POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button