Vjera

Luka Modrić: Onaj koji na koljenima kleči pred Bogom u stanju je pred bilo kime i pred bilo čime stajati uzdignute glave

Luka Modrić – službeno proglašavan i najboljim nogometašem na svijetu. Osvojio sve što se može osvojiti u nogometu. Prebogat, prepoznat i preuspješan. To je onaj isti Luka Modrić koji je par brojeva većoj kabanici sa svojim djedom čuvao ovce podno Velebita.

Onaj isti Luka kojemu mu su se smijali i nisu dopuštali da zaigra jer govoriše da je premalen, jadan, prenizak i da je bolje da se bavi nečim drugim jer ne samo da od njega neće postati nogometaš već će teško dobiti priliku da zaigra bilo gdje. Luka je vjerovao. Vjera njegova ga spasila i podigla na tron svijeta. Luka to nije zaboravio.

Luka Modrić

Danas ima doslovce sve, ali baš sve (obitelj,novac,svjetsku slavu), a šeta u majici s likom Blažene Djevice Marije – odašiljajući snažnu poruku. HVALA LUKA ŠTO SVJEDOČIŠ I NA OVAJ NAČIN VJERU. Što pokazuješ tko pomaže u svim životnim borbama. Što mladima odašilješ jasnu poruku. Što smo, osim ove slike imali prigodu vidjeti kako ponizno klečiš i sklopljenih ruku moliš pred likom Blažene Djevice Marije.

S razlogom si na vrhu svijeta jer tu ti je mjesto. Ne zaboravite:” Onaj koji na koljenima kleči pred Bogom, u stanju je pred bilo kime i pred bilo čime stajati uzdignute glave”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hercegovina.in

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button