DomovinaIzbor uredništva

Autor portala Logično Danijel Klaić sproveden na policijsko ispitivanje zbog ”prijetnji ” Plenkoviću

U nastavku vam donosimo zastrašujući primjer do koje mjere su erodirale naše građanske slobode u ovom „novo-normalnom“ kojeg nam toliko agresivno nameću. Priča koja nas podsjeća na vrijeme komunističke Jugoslavije ili nekih drugih totalitarnih režima.

Danijel Klaić sa portala Logično.com u četvrtak 21. 10. 2021. je objavio  tekst u kojem su pisali o manipulacijama na portalu Index koji je i naš portal djelomično prenio u kojem je iznijeta jedna glasina o ministru Berošu, o kojoj se priča sve glasnije, ali ne u javnom prostoru. Odmah idućeg jutra (slučajno ili ne) na vratima novinara Klaića pojavila su se dva policijska inspektora da dođe na informativni razgovor, vezano za navodne email ”prijetnje” premijeru Plenkoviću.

O sadržaju razgovora na ispitivanju ne znamo , ali sporni e mail koji je Klaić poslao vam donosimo u nastavku:

Dakle, iako je e mail nepristojan i oštrije intoniran, taj email ne sadrži ništa kažnjivo, a pogotovo nema nikakvih prijetnji.

Novinar navodi da je e mail napisan iritiran izjavom koju je tog dana iznio jedan član kriznog stožera, da je Covid putovnica oblik pritiska na necijepljene. Video link koji je stavio unutra možete vidjeti ovdje a po tvrdnjama Klaića poslan je isključivo iz namjere da pokuša osvijestiti nekoga u Vladi o tome kakve su posljedice cjepiva. Umjesto toga, završio je na policiji, zbog navodnih prijetnji Premijeru. Nevjerojatno i neshvatljivo.

”Nakon ovog događaja shvatio sam da je moje pisanje na Logičnom itekako bitno, i samim time, dobio sam ogromnu motivaciju za daljnji angažman u širenju istine i borbe za slobodu. I ne samo na Logičnom, odlučio sam da više neću odbijati pozive za gostovanja u podcastima ili davanjem govora na prosvjedima. Tek sam sada dobio motivaciju za snažnijim angažmanom!

Poručujem fašistima (onima koji se sami prepoznaju i osjete prozvanim) da ih se ni najmanje ne bojim i da me neće zastrašiti. Ne zato što sam posebno hrabar, možda i nisam, nego zato što znam kakav svijet nas čeka ako im se ne suprotstavimo. A u tom budućem svijetu, potpunog nadzora, prisilnih medicinskih zahvata, čipiranih ljudi, kontrole kretanja, brutalne cenzure i policijskog zastrašivanja – ja u takvom svijetu neću živjeti. Radije ću poginuti u borbi i umrijeti kao slobodan čovjek. Tek odnedavno u potpunosti shvaćam parolu naših djedova – Bolje grob nego rob!” naveo je Danijel Klaić na logicno.com.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button